Helyi kezeléssel gyógyítható betegségek


 • Fülpanaszok decor kép 1.Hámsérülések, horzsolások, operáció utáni sebek esetén elősegíti a normális szövetek regenerációját.
 • Fül és hallójárat gyulladás gyógyulását elősegíti.
 • Fülzúgás, fülcsengés, fülgyulladás, fájdalom, viszketés… (a lézert a fülnyílásba vezetve)

Több, mint 25 éve használnak lágylézert a tinnitus kezelésére (Witt 1989)
Lézer = Javítja a keringést a hajszál erekben + gyulladás csökkentő + izom lazító

A Safe Laser fényterápiás kezelés előnyei


 • Szemre veszélytelenek, így bárki biztonságosan használhatja.
 • Lehetőség van olyan betegségek kezelésére, melyeket több hónapig kell kezelni.
 • Kényelmes: intézményi és otthoni felhasználás.
 • Egyszerű, praktikus: Könnyű üzembe helyezni és használni.
 • Gyors kezelési idő: Egy felületen mindössze 3-5 perc.
 • Alkalmazása fájdalom mentes.
 • Semmilyen ismert káros mellékhatása nincs.
 • A betegségek gyógyulási ideje lerövidül.
 • Kombinálható bármilyen más terápiával.
 • Természetes és hatékony gyógymód.

Orrnyílás bevilágításával gyógyítható betegségek


Megfázás, influenza, légúti gyulladások tüneteit enyhíti, lefolyását gyorsítja.

A kezelés módja


Fülpanaszok: a kezelés módjaA Safe Laser 150 lézert a fájdalmas vagy sérült területre kontakt módon kell ráhelyezni és a megadott ideig világítani, majd tovább lehet tenni a következő pontra. (egyszer használatos védő a kezelő fejre rendelhető)

Egymás után több pont is kezelhető a fájdalmas, sérült felület nagyságától függően.

Ha pl. nyílt seb miatt a lézert nem lehet ráhelyezni a bőr felületre, akkor a lehető legközelebb kell tartani (max. 0,5 cm), ebben az esetben viszont a kezelési időt pontonként 1 perccel meg kell hosszabbítani, hogy a gyógyuláshoz szükséges megfelelő energiamennyiség bejusson a szervezetbe!

A maximális biztonság miatt a lézert csak a bőrfelületre helyezve kapcsolja be, hogy elkerülje a véletlen lézerfénybe tekintést! A kezelés végén, mielőtt a bőrfelületről elvenné a készüléket, kapcsolja ki!

A kezelés időtartama


Lásd „kezelési protokoll” lentebb >>

A kezelés gyakorisága


A kezelések gyakorisága a betegség fennállásának időtartamától függ. (Milyen régen keletkezett a probléma?)

1. Akut betegségek (a betegség a közelmúltban keletkezett) illetve műtét utáni esetek kezelése:
A kezelést 1-2 hétig naponta, majd a tünetek megszűnéséig heti 3-szor kell alkalmazni. Már az első kezelés alatt vagy 1 napon belül javulás észlelhető!

(Akut betegségeknél már az első alkalommal annyi ideig lehet a kezelést végezni, amíg a javulás nem észlelhető.)

2. Krónikus (elhúzódó) betegségek kezelése (6-8 hétnél régebben keletkezett):
A hosszabb ideje fennálló betegségeket ritkábban kell kezelni. Használja a lézer készüléket heti 3-szor a tünetek megszűnéséig vagy jelentős csökkenéséig.

Krónikus (régóta fennálló) betegségeknél a gyógyulás természetesen hosszabb ideig tart (napok, hetek, esetleg hónapok). Az első kezelések után enyhe bizsergést érezhetünk vagy fájdalmas kórképeknél a fájdalom fokozódhat (kezelési reakció), de ez átmeneti jelenség. A fájdalom erőssége a kezelések számával folyamatosan csökken és 3-4 kezelés után megszűnik, majd megindul a javulás. A kezelési reakció egy normális kísérő jelenség, annak a jele, hogy a beteg reagál a terápiára. Kezelés után fokozódó fájdalom esetén csökkentse felére a kezelési időt és a kezelés gyakoriságát. 3-4 kezelés után visszatérhet az eredeti kezelési módra.

-Ha a rendszeres kezelések hatására a fájdalom esetleg fokozódik, egyre elhúzódóbb lesz, ez annak a jele, hogy túl nagy dózissal kezeltünk. A túlkezelés maradandó sérülést nem okoz. Ilyen esetben kihagyunk néhány kezelést és kisebb dózissal (kevesebb alkalom vagy rövidebb időtartamú kezelés) folytatjuk a terápiát.

A kísérő fájdalom egyik oka a mikrocirkuláció (a legkisebb erekben történő véráramlás) hirtelen megindulása a pangó területeken. A pangó részeken felgyülemlett bomlástermékek (amik nem szállítódtak el) hirtelen bekerülnek a keringésbe, ezért ritkán hányinger, fáradékonyság, rossz közérzet is előfordulhat (nagy területek nagy dózissal történő kezelése után).

-Ha azt tapasztaljuk, hogy pl. a fájdalmas ízület se nem javul, se nem “rosszabbodik”, akkor valószínűleg túl kicsi dózissal (túl rövid időtartamú besugárzás) kezeltünk, ebben az esetben növelhetjük a kezelési időt kb. 2-3 perccel. Ha néhány héten belül nem csökken a fájdalom, használja a nagyobb teljesítményű és infravörös tartományban működő SL500 Infra készülékünket.

3. Az orrnyílás bevilágításával gyógyuló betegségek kezelése:
Ez esetben a mindennapos használat javasolt, 3-3 perc külön-külön mindkét orrlyukba a tünetek megszűnéséig. (max. 2x naponta)

 A sűrűbb vagy hosszabb ideig tartó kezelések nem gyorsítják a gyógyulást, mert van egy olyan biológiai határ, melynek elérése után besugárzással nem lehet tovább stimulálni a sejteket!

Fül-orr gégészet - kezelési protokoll


Kezelési idők percben (alkalmanként)

Szakmai tapasztalat...


Dr. Fülöp Györgyi: Fül-orr-gégész és Audiológus szakorvos

Vevői tapasztalatok...


Halláscsökkenés gyógyítása Safe Laser-rel

Halláscsökkenés gyógyítása Safe Laser-rel

20 évvel ezelőtt kezdett romlani a hallásom. Az alapos és rendszeres orvosi vizsgálatok semmilyen szervi eltérést nem tudtak kimutatni, ezért hatékony gyógymódot sem tudtak ajánlani.

Évről évre folyamatosan egyre rosszabbul hallottam és végül egy komoly halláscsökkenésem alakult ki. A TV-t már csak nagy hangerővel hallottam, ami a környezetemet egyre jobban zavarta. A legutóbbi vizsgálaton már az életkoromnak tudták be a halláskárosodásomat.

A Safe Laser 150-et idén kezdetem el használni. Száloptikával vezettem be a lézerfényt naponta 5-5 percig mindkét fülembe.

Egy hónap után érzékeltem először, hogy jobban hallok és a következő hónapokban folyamatos lézeres kezelés mellett a javulás folytatódott.

Néhány hónap lézerezés után, már 95%-os ismét a hallásom és én kérem meg a környezetemet, hogy halkítsák lejjebb a TV-t.

Egészségügyi szakértőként számomra is megdöbbentő, hogy ilyen javulást lehetett elérni napi néhány perces, fájdalommentes lézerkezeléssel, mindezt az otthonom kényelmében.

Hálás vagyok, hogy visszakaptam ifjúkori hallásomat

E. Károly - Egészségügyi szakértő
Vásárlói levél

F. Mária – vásárlói levél

F. Mária - vásárlói levél

15 éve műtötték a fülemet. Azóta folyamatos fülgyulladással küzdöttem. Havonta 2-3x mentem orvoshoz az elviselhetetlen fájdalom miatt.

Egy hétig világítottam mindkét hallójáratomat a Safe Laser berendezéssel, naponta 5-5 percig. A lézeres kezelések óta teljesen panaszmentes vagyok.

Azóta is rendszeresen használom a készüléket.

F. Mária
pedagógus

Sz. Lajos – vásárlói levél

2 éve egy fürdőzésnél külső hallójárat gyulladást kaptam. Adtak rá antibiotikumos kezelést, fülsprayket, de hatástalannak bizonyultak. Egy éven keresztül folyt a fülem és erős fájdalmaim is voltak.

A Safe Laser 150 készülékkel és száloptikával 6 hetes kezelés után minden panaszom elmúlt és teljesen meggyógyultam.

Sz. Lajos
szállítmányozó vállalkozó

Sára – vásárlói levél

Sára - vásárlói levél

Sárának a genetikai betegsége miatt a tüdeje
is gyenge, folyamatosan fekszik és nem tud váladékot üríteni.

1 éve krónikus orrfolyás és váladékozás, melyet semmilyen terápiával nem tudtak gyógyítani.
Napi kb. 20x orrszívást végeztek.

Safe Laser napi 1x 4 perc kezelés 2 hét alatt tünetmentessé tette.

12 hónapja tünetmentes!

Sára
vásárlói levél

Bódi Sylvi – vásárlói levél

Bódi Szilvi - vásárlói levél

Naponta kétszer kezelem a fülem a Safe Laser-rel (Safe Laser – Lézeres fényterápia). Reggel így indítom a napot, aztán szörf, majd ebéd, s megint szörf. S hogy keretbe rakjam a napot, lefekvés elött is lézerezek.

Az egész kezelés nem vesz igénybe több, mint 12 percemet.

A kis csodakészülékem nagyon sok mindenre jó, mert a lézerfény gyorsítja illetve beindítja a szervezet gyógyulási folyamatait (biostimuláció). Fájdalomcsillapító, gyulladás és duzzanat csökkentő hatása van. Javítja a vér- és nyirokkeringést, serkenti a sérült idegek regenerációját. Ennek köszönhetően nagyon szép eredményeket lehet elérni a mozgásszervi betegségek, fogászati problémák, allergia, asztma, szénanátha, légúti gyulladások, sportsérülések, bőr problémák és ami számomra most a legaktuálisabb: fülpanaszok esetében is.

A Safe Laser egyébként világújdonság, mely tőlünk magyaroktól jön. Erre különösen büszke vagyok! A Magyar Tudományos Akadémia Doktorának, egy csodálatos embernek, kiváló fizikusnak, Dr. Rózsa Károlynak köszönhetjük ezt a találmányt.

Bódi Sylvi
vásárlói levél

Bódi Sylvi – vásárló levél

Bódi Szilvi

Nagyon sok nehézséggel kellett szembenéznem az elmúlt hetekben. Több, mint két hete állandó társam a fülzúgás. A hallásvizsgálati eredményeim aggodalomra adnak okot. Hallóideg károsodásom lett az egyik fülemben.

A középfül gyulladásom megtámadta a hallóidegeket és ott okozott károsodást. Így az antibiotikum után azonnal szteroidot is kellett szednem… Több terápiára is jártam és mindenféle ideg regenerálódást segítő gyógyszert és táplálék-kiegészítőt szedek.

Volt ebben az időszakban lelkileg néhány mélypont, de ezekből mindig pozitívan jöttem ki. Egészségügyi kihívásként tekintek a dologra és hiszek a gyógyulásban. Remek orvosom (Dr. Fülöp Györgyi) van és kiváló szakemberek vesznek körül a terápiás kezeléseknél is.

Hiszem, hogy amikor a fülemben muzsikáló kis tücsök megunja, akkor továbbáll és én újra rendesen hallani fogok a jobb fülemre.

Most újra repülőn ülök, megyek a hőn szeretett kis óceánomhoz Mikronéziába.  Útitársam ez a csodálatos kis lézer készülék (Safe Laser – Lézeres fényterápia), melynek gyógyhatását már az elsö pár kezelés után éreztem. Részben ennek is köszönhető, hogy már repülhetek!  Picit furán néznek rám itt a gépen amikor világíttatom magam, de ez engem egy cseppet sem érdekel. Ezt magammal hozom és mindennap kezelni fogom vele a fülem.

A lelkemnek biztosan nagyon jót fog tenni, hogy ismét abban a közegben lehetek, ahol a legboldogabb vagyok: a hullámok hátán.

Bódi Sylvi
Vásárlói levél

Hivatalos orvostechnikai eszköz

Tanúsítvány szám: 144783.18-09-05,   CE2409