Allergia, asztma, szénanátha


  • tüneteit enyhíti, ill. megszünteti

Orrnyílás bevilágításával gyógyítható betegségek


  • Megfázás, influenza, légúti gyulladások tüneteit enyhíti, lefolyását gyorsítja.
  • Az allergiás, asztmás, szénanáthás tüneteket enyhíti illetve megszüntetheti.
  • (Allergiaszezon előtt már 1 héttel érdemes a napi kezeléseket elkezdeni!) gyógyulását felgyorsítja.

Vevői tapasztalatok...


Pollen allergia

Pollen allergia

29 éves vagyok és egy kertészetben dolgozom. Gyerekkorom óta van pollen allergiám. Mivelszeretem a munkám és folyamatosan növényekkel foglalkozom, ezért allergia gyógyszereket kellett szednem. Sajnos így a gyógyszer költségem elég magas volt és sokszor beteg voltam több héten át.

Egyik ilyen “megfázásom” alkalmával meguntam a dolgot és édesanyám tanácsára elkezdtem használni a Safe Lasert! Édesanyám már régóta használja a készüléket és nagyon sok jót mesélt róla.

Kicsit hitetlenkedtem, de ez azonnal elmúlt, mikor az első kezelés után végig tudtam aludni az éjszakát! Az utasítás szerint naponta 2×5 percig lézereztem mindkét orrnyílásomat a kicsi lézerrel (Safe Laser 30). Pár nap elteltével a kínzó köhögés is elmúlt és megszűnt az orrfolyás. Azóta tavasszal és ősszel naponta kezelem magam, a többi hónapban heti 2-3x fenntartó kezelést végzek és teljesen egészséges vagyok! Jobb kedvem van és már a szemem se viszket!

Köszönet a lézer feltalálójának!

Herbály Margit - kertész
Vásárlói levél

Pollen allergia

Pollen allergia

Már 26 éve masszív pollenallergiától szenvedek, ami asztmás rohamokkal, orrdugulással, szemgyulladással és miden más kellemetlen tünettel jár, amitől szenvedni lehet.

Ezek a tünetek főleg parlagfű virágzása idején tették az életemet elviselhetetlenné.

Ebben az időszakban eleinte orrcseppel, majd későbbiekben orrsprayvel próbáltam az orrdugulástól megszabadulni.

Ennek következményeként évek alatt a szaglásom teljesen tönkrement, mert úgy szétmarták a szaglószervemet a fent említett vegyszerek. Már arról is lemondtam, hogy valaha, valaminek is fogom még érezni az illatát.

A Safe Laser 150 használatával a következő allergiás szezonkor a tünetek már enyhülni kezdtek – kevesebbet dugult be az orrom, nem volt asztmás rohamom – tehát tényleg könnyebben éltem meg ezt az időszakot.

Igazán akkor döbbentem meg, amikor a szaglásom elkezdett visszatérni. Egyik reggel arra ébredtem, hogy friss finom kávé illatot érzek! Erre végképp nem számítottam.

Azóta a szolidabb illatokat is érzem és hálás vagyok érte, hogy egy érzékszervem újra működik!

V. Tibor
Pénzügyi tanácsadó

Hivatalos orvostechnikai eszköz

Tanúsítvány szám: 144783.18-09-05,   CE2409